Terug aan de slag!

Lieve lezers!

De vakantieperiode nadert zijn einde.
Hebben jullie een goede tijd gehad?
Even er tussenuit geweest of lekker thuis of in de buurt gebleven?

P1120424

Wij gaan graag weer verder met het schrijven van artikels om u te bemoedigen, te vertroosten en op te bouwen zodat u met volharding de wedloop blijft lopen die voor u ligt (Hebreeën 12:1).
Die volharding hebben wij in deze tijd hard nodig! Wij, in onze Westerse los-van-God-samenleving en zeker ook onze broeders en zusters (bv. in het Midden-Oosten!) die lijden omwille van hun geloof in Jezus. Laten we hen in gebed blijven gedenken.

Eerder kon u lezen dat wij als gezin en als koppel door een woelige periode gaan. Door bezuinigingen bij onze werkgevers werden onze arbeidscontracten beëindigd. We hebben voor de zomer beslist dat we willen kijken of Sanneke haar hulpverleningswerk bij het CPC zelfstandig kan voortzetten. We hebben daarvoor ‘Asisto’ opgericht. Op die manier kan zij vanaf oktober toch verder met het aanbieden van hulpverleningsgesprekken. Gesprekken vinden plaats in het gebouw van het CPC te Heverlee en in het kerkgebouw van de Evangelische Kerk Diepenbeek. Meer over dit werk, kan u lezen op http://www.asisto-hulpverlening.weebly.com.

Tot binnenkort!

Hartelijke groeten

Manuel en Sanneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.